Vaikka torstaina olikin sekavat tunnelmat, niin perjantai muutti kaiken. Aikaisemmista postauksista tuttu nainen, jolla ei ole muuttonsa jäljiltä omaa pesukonetta, tuli lainaamaan minun konettani. Siinähän se ilta meni mukavasti. Vähän keräilin taas irtopisteitäkin hankkimalla illaksi juotavaa josta nainen tykkää.Yllättäen siinä sitten keskustelu meni niinkin yllättävälle ja vaaralliselle alueelle kun eksiin, molemmilla kun kuitenkaan ei kovin kauaa ole edellisten suhteiden päättymisestä. Naisen kertoessa omasta eksästään tuli kyllä sellainen tunne, että tässähän saatetaan olla jopa kohtuullisen vahvoilla. Minä olen tuohon eksään verrattuna varmaan aika vastakohta ja ihan hyvää poikaystävämateriaalia, ainakin kun kuuli hänen eksänsä huonoista piirteistä. Pesukone pyöri ja juttu siinä sohvalla luisti ja kyllähän se homma lipsui erotiikan puolelle, eiköhän sekin ollut myös molempien toiveena. Seksimieltymyksetkin tuli käsiteltyä ja tuli sitten jo näin alussa paljastettua myös yksi suuri salaisuus siltä alueelta jota ei moni tiedä ja jos tuokin jo herätti naisessa kysymyksiä ja vaatii ehkä pientä sulattelua, niin siihen päälle vielä tässä vuosien varrella keräilty seksilelukokoelmakin ehkä aiheutti hämmästystä ja lievää järkytystäkin. Vanhassa blogissani tämä tarina jatkuisi kömpelöillä seksikuvauksilla, mutta nyt kun tässä on ikää tullut lisää, niin ne jäävät tällä erää pois. Sen verran voin sanoa että aika villiä oli ja kumia paloi, kaulassakin on pieni muisto viime yöstä, kuitenkin kun näin alussa vasta ollaan niin homma toimii myös makuuhuoneen puolella kohtuullisen hyvin, vaikka vielähän se paremmaksi muuttuu kun molemmat pystyvät vieläkin enemmän rentoutumaan ja heittämään estoja pois. Mikä parasta, ei ole asioista mistä pitäisi nolostua tai mitä pitäisi jännittää, kun kaikkihan ei aina mene ihan putkeen makuuhuoneessakaan. Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien molemmilla on ollut hyvät fiilikset toisesta ja tuntuu että tässä palaset saattavat vielä loksahdella paikoilleen. Tietysti vielä mahdollinen tuleva suhteen laatukin on toistaiseksi kysymysmerkki, että mennäänkö oikean parisuhteen vai seksisuhteen suuntaan. Näin alkuhuumassa tuo fyysisyyden vahva läsnäolo on tietysti luonnollista, kokemuksien valossa sekin siitä valitettavasti aikaa myöten hiipuu kun "kuherruskuukausi" on ohi. Tässä keskenään on sovittu että jätetään vielä ne tunteita ilmaisevat sanat pois, mutta ihastusta nyt on takuuvarmasti ilmassa ja siinä naisen suusta pääsi seksin tiimellyksessä yksi r-sanakin ja taisi hän jo jossain vaiheessa minua kullaksikin kutsua. Itse ehkä haluan pitää jalkoja maassa ja ainakin yrittää pysyä siinä ihastustasolla, vaikka meinaa se mennä sen verran tunteisiin että voidaan jostain syvemmästäkin puhua, mutta ei sitä oikein uskaltaisi ääneen sanoa.

Seuraavan viikon tässä ilmeisesti saakin sitten taas miettiä syntyjä syviä kun naisella on lapsiviikko, mutta kahta innokkaamminhan sitä taas tapaamisetkin menevät kun joutuu erossa olemaan ja saahan tämän viikon tapaamisista voimaa jaksaa. Onhan sekin jo ihan parasta kun saa herätä toisen vierestä ja kun saa tuntea toisen läheisyyden. Onhan tässä aikaa toki miettiä myös että mitäs pikku-yllätyksiä sitä jatkossa toteuttaisi. Nyt kun aiempien kariutuneiden parisuhteiden jälkeen sitä on jo oppinutkin yhtä jos toista, eikä ainakaan ole aikomuksena toistaa samoja virheitä kuin ennen. Tämä "suhde" on kuitenkin saanut aika unelmien alun, ensin konsertti, joka meni naiseen ihan täydestä, sitten illallinen, tämä viimeinen nyt oli sitten perinteisempää menoa, mutta terävin kärki edellä tässä on menty. Ei kaikille treffailuille voi tällaista alkua saada, mutta kaikki on ainakin pistetty alusta asti peliin ja nyt kun vielä nuo tietyt salaisuudetkin on pois alta. Jos nainen pystyy ne sulattelemaan, niin sitten tässä voikin jatkaa haaveilua loistavasta tulevaisuudesta. Eipä tässä voi edelleenkään kuin ihmetellä kuinka nopeasti asiat ovat edenneet, kun ei siitä edellisen suhteen päätöksestä ole pitkää aikaa ja nyt on jo potentiaalinen uusi suhde tulilla. Tämä ei ollut mitenkään suunniteltua, mutta pitää kyllä katsoa loppuun asti. Riskinähän tässä on että rikkoo vaan itseään, mutta ilman riskejä ei ole voittojakaan.

Tämän päivän tunnelmapalaksi ei ole kuin vain yksi valinta: Kauko Röyhkä - Lauralle, jota neitokaiselle lauleskelin unilaulunakin. On vaan niin osuvat sanat, siinä on juuri sellainen nainen tosiaankin mitä olen toivonut.

Seuraavia pyykkipäiviä odotellessa, ei näköjään kertaa ilman että neidiltä jää jotain tavaraa tänne allekirjoittaneen poikamiesboksiin :D