Jatketaan siitä mihin edellisessä postauksessa jäätiin. Ei tarvitse mennä kuin päivä eteenpäin edellisestä, niin päästään viime viikon torstaihin, jolloin nainen lapsineen oli luonani vierailulla. Näin siis tapasin myös hänen vanhemman tyttärensä. Siinähän sitä kului ilta pelaillessa ja löytyi jotain ruokaakin lapsille pakkasesta jäätelön lisäksi johon he iskivät ensiksi innolla kiinni. Yllättävän hyvin meni ilta siihen nähden, että omat kokemukseni lasten kanssa toimimisesta ovat vähäiset, kun ei ole sisaruksiakaan. Voi sanoa ihan suoraan että en uskonut itse eikä varmaan välttämättä minut hyvin tuntevatkaan, että ihan ensimmäisenä menen ihastumaan tai alan tapailemaan naista jolla on lapsia. Vaikka tässä juuri tuli naispuolisen työkaverin, joka itsekin on äiti-ihminen kanssa asiasta puhe, että taitaa olla enemmän sääntö ja poikkeus nykyään treffimaailmassa että kumppanilla on lapsia ja että uusperhekuviot ovat nykypäivää. Aika paljon tuolla nettideittimaailmassa ainakin on nimenomaan naisia, jotka ovat joko yksin- tai yhteishuoltajia lapsilleen. Mutta minkäs teet jos se ihminen kolahtaa ihan täysillä, niin ei siinä vaiheessa enää se ole esteenä, että onko lapsia tai ei. Meillä on kuitenkin vaan tämä yksi elämä ja kaikki kortit kannattaa katsoa ettei jää mitään joka myöhemmässä vaiheessa kaduttaa.

Perjantaina tarina jatkuikin vierailulla naapurikuntaan naisen ja lasten kotiin. Siispä juna alle ja menoksi. Aikalailla samoissa merkeissä meni perjantai kuin torstaikin. Aika extempore nainen ehdotti että tule käymään ja mitäs sitä tekisi mies joka on korviaan myöten lätkässä kuin lähtee tulta päin. Lapsista seitsenvuotias on ehkä hieman kovempi haaste, että hänen kanssaan pääsee kaveriksi, viisivuotias kun on vielä niin välitön että on ottanut tosi hyvin vastaan, eikä enää sen ensivierailun jälkeen vierasta yhtään. Eihän siinä sitä kahdenkeskistä aikaa tietysti juurikaan ollut, kun lapset eivät millään meinanneet nukkua ja nainen joutui ravaamaan vähän väliä makuuhuoneessa. Nainen vielä kyseli minulta kun olin matkalla hänen luokseen, että onhan kumit mukana, mutta ei niille ainakaan käyttöä tullut, vaikka kyllähän jotain pientä peliä siinä lauantai-aamuna olikin. Mutta olihan se ainakin itselle outoa, kun kyseessä on kuitenkin vaan kaksio, niin lapset nukkuvat samassa huoneessa, joten ainakin seksi yhdyntämielessä ei oikein tuntuisi hirveän luonnolliselta kun ainahan siinä on riski että mitä jos lapset heräävät tms. Outoahan se oli pelkästään yrittää nukkua, kun niin monta ihmistä tuhisee samassa huoneessa, nainen siinä minun kainalossani oli kaikkein hiljaisin, lapsista lähti enemmän ääntä. En tiedä paljonko siinä tuli loppupeleissä nukuttua, uudessa paikassa ja uudessa äänimaailmassa, kyllähän siinä yön aikana kuuli mitä erilaisimpia ääniä, taisi siellä jossain vähintäänkin seinän välissä joku hiirikin kipitellä, maan tasalla rivitalossa ja vielä kun maaseudulla oltiin. Siinä aamulla taisikin sitten olla naisella vähän lapsille selitettävää kun äidin kaveri jäikin sitten yöksi, tuossa asunnossa saatoin olla ensimmäinen miespuolinen yövieras, ainakin äidin vieressä tai mistäs minä sitä tiedän, mutta haluan ainakin olettaa.

Lauantai menikin sitten muissa merkeissä sen jälkeen kun nainen heitti minut töihin mennessään takaisin kaupunkiin. Sunnuntailta sitten onkin enemmän kerrottavaa. Päivällä eksäni kävi hakemassa tavaroitaan ja vaihtamassa kuulumisia. Kyllähän minä sitten hänellekin menin avautumaan omasta tilanteestani, että mihinkäs sitä onkaan tullut lähdettyä. Tuli siinä sitten vielä keskusteltua menneistäkin ja itkuksihan se meni eksän puolelta kun tuli puhe lapsista. Olisi tehnyt mieli sanoa, että en kai minä nyt uskalla lähteä lapsia tekemään ihmisen kanssa joka on nytkin ihan tuppisuu kun ongelmiin mennään. Mitäs sitten jos olisi ollut niitä lapsia ja tuo mykkäkoulu olisi vaan ollut aina päällä, eihän siitä olisi mitään tullut ja muutenkin kun kyseessä on vähän ailahtelevainen ihminen, niin ei se lapsikaan olisi hommaa paremmaksi tehnyt. Pelottaa että mitäs jos olisi tullut siinä vaiheessa vielä jotain pahempaa esim. jotain synnytyksenjälkeistä masennusta tms., sanoin nyt tämän silläkin uhalla että silloin kun tämä joskus kenties julkiseksi tulee niin saattaa jotain kipakkaa kommenttia tulla aiheesta. Onhan se ehkä faktaa mikä tuli eksäni suusta esiin, että ei tuo suhde olisi noin pitkään jatkunut jos minä olisin sanonut etten halua lapsia. Tuohon olisin voinut vielä lisätä jos olisin ollut ilkeä, että en halunnut lapsia ainakaan hänen kanssaan, muuten en sano ihan totaalisesti ei. Ihan hyvissä väleissä kuitenkin erottiin sunnuntainakin, että vielä väleissä kuitenkin ollaan.

Myöhään sunnuntai-iltana ennen puoltayötä naisvieras vaihtuikin sitten tähän nykyiseen tapailukumppaniini tai miksi häntä voikaan kutsua, ei tästä nyt kai vielä voi oikein seurustelunakaan tai muunakaan suhteena vielä puhua vaikka haluaisikin. Taas oli kaupasta tarttunut siideriäkin matkaan ja sitähän sitten nainen patistikin minua hakemaan kun menin siitä mainitsemaan. Ilta siinä sitten menikin lämpimissä ja läheisissä tunnelmissa. Nainen koitti siinä vuokraansakin maksaa, mutta Kela ei ollut häntä vielä muistanut asumistuella. Päästiin siinä sitten ennen nukkumaanmenoa vielä vähän hommiinkin, mutta ei niistä sen enempää, kuumaa menoahan se on vaikka edelleenkin vielä näin vähän aikaa on tunnettu. Aamulla nuo hellät hetket vielä jatkuivat. Jos vähän tuosta seksiasiassa mennään pintaa syvemmälle, niin haastettahan tuo nainen antaa, kun ei ole koskaan orgasmia saanut miehen kanssa kun ikää ja kokemusta kuitenkin on ja haastetta varmaan tulee olemaankin jos ainoat orgasmit tulevat vibraattorin avulla. No toki jo olisiko ollut ensimmäisellä tai toisella seksikerralla kun oli lähellä ettei sormeni olisi saaneet sitä kuuluisaa isoa O:ta aikaiseksi, mutta nainen pisti silloin vielä jarruja päälle ja kyllähän siellä naisen luonakin aamulla sain tehdä taikojani, toki siinä ne lapset rajoittivat. Menin sitten hankkimaan tänne luoksenikin vibran, mutta sanoin kyllä että sitä käytetään sitten vaan viimeiseen hätään mutta menihän se sitten siihen että naisen oli pakko päästä sitä kokeilemaan. Sen verran voin historiaani valottaa, että aikana ennen kuin tapasin eksäni minulla oli yhden yön jutuksi laskettava juttu yhden naisen kanssa joka ei ollut loppuun saakka koskaan seksissä päässyt ja tuon haasteen minä hoidin onnistuneesti, vaikka töitä sai silloinkin tehdä. Netin kautta kyllä tuokin tapaaminen etukäteen sovittiin, että ei ollut mikään baarisäätö. Menee ehkä vähän itsensä kehumisenkin puolelle, mutta kaikki naiset olen saanut aina tulemaan tai sitten ovat olleet hyviä näyttelijöitä, mutta pitää olla sen verran itseluottamusta että jätetään tuo jälkimmäinen vaihtoehto huomioimatta. Tietysti myös suurin osa näistä naisistani ovat olleet sellaisia jotka ovat olleet lähes taikka täysin kokemattomia seksin saralla, joten heidän kanssaan on saanut opetella ja opettaa kaikki alusta alkaen. Näitä kokeneempia naisia on ollut hyvin vähän joukossa ja kieltämättä juuri nämä kokemattomat ovat olleet siitä hyviä, että he ovat seksikokemuksiltaan tyhjiä tauluja eli ei ole juurikaan niitä vertailukohtia eikä niitä kokemuksia että minkälaista sen seksin pitäisi olla. Mutta se siitä, palataan näihin päivänpolttaviin asioihin.

Eniten mikä jäi tuon maanantain jälkeen mietityttämään on tuon naisen rahatilanne. Maanantaiksi oli Kelakin muistanut sillä asumistuella ja nainen sai vuokransa maksettua. Se mitä sinne tilille sitten jäikin onkin sitten se suurin järkytys, jos tilin saldoksi jää päälle 20 euroa, jolla pitäisi selvitä lähes pari viikkoa. Siitä sitten päästäänkin naisen lukuisiin miespuolisiin ystäviin taikka ihailijoihin joita tuntuu olevan useita. Minun luotanikin nainen lähti lounastreffeille varatun perheenisän kanssa ja naisen pöydällä oli myös tarjous leffaan menosta toisen miehen kanssa ja sitten kun vielä lisätään tuo edellisessäkin postauksessa mainittu tapaus jossa eräs taas näistä ihailijoista tarjosi parina iltana naiselle lapsineen ravintolaillallisia. Tässä pistää mietityttämään se, että aika surutta nainen käyttää miehiä hyväkseen ja ottaa noita ilmaisia lounaita vastaan, toivottavasti ne myös jäävät ihan vain lounaiksi ettei kaikille miehille leperrellä samalla tavalla kuin minulle, näin haluaisin ainakin uskoa. Edelleenkin toistan samaa kuin aiemmassa postauksessa, että onhan se haastavaa hyväksyä nämä kaikki ihailijat tai miksi heitä sitten kutsuisikaan. Riskinähän tässä on se, että tässä joutuu itsekin pelkäksi lompakoksi tai pankiksi kun tähän on onnistunut tunteita sekoittamaan. Toki olen valmis panostamaan suhteisiini, mutta miksikään elättäjiksi en halua enkä ole alkamassa. Eipä naisella voi tietysti kovin suuret tulotkaan olla, kun hän on vain joka toisen viikon töissä silloin kun lapset ovat isällään ja kotiäitinä lapsiviikkoina. Tästäkin teemasta tuli tuon jo aikaisemmin mainitun työkaverin kanssa käytyä keskustelua, että ei pidä lähteä nimenomaan sille tielle että lähtee auliisti jakamaan rahaa, mutta minä sen riskin ainakin tiedostan, eri asia sitten jos tunteet sekoittavat pään. Tuli nyt kun oli muutakin asiaa verkkopankkiin niin toki tsekattua myös tilin tämänhetkinen saldo, kyllähän siellä sitä löysää rahaa tietysti on, kun kuitenkin suht pihi olen kun sille päälle satun ja sitten kun se inspis iskee niin saattaa siinä satanen tai useampi myös palaa nettishoppailuun. Koskaan en kyllä ole tiliäni vetänyt ihan kuiviin, aina sinne on sitä rahaa jäänyt ennen seuraavaa palkkapäivää. Sehän tässä on että jos ne tunteet sekoittavat pään, niin nyt saattaa se tilin saldokin pudota ennätysalhaalle jos sille päälle sattuu. Tietysti johan minä nyt laupiaana samarialaisena annan naisen käyttää pesukonettani tai vuokranantajan pesukonetta, vuokraanhan sekin kuuluu, niin pitkälle kun se toimii, jos siihen jotain korjaustarvetta tulee niin sitten sitä mennään omalle lompakolle jossei se ihan totaalisesti leikkaa kiinni, niin ja pidänhän minä myös huolta siitä että nainen saa siideriä, itse nyt en ole sen ensimmäisen yhteisen illan jälkeen ottanut, mutta kai sitä voi seurana sen yhden tai kaksi ottaa kunhan nyt ei tule kummallekaan tuo juominen ainakaan jokakertaiseksi tavaksi vaikka nyt olisikin vaan se pari kyseessä. Kuitenkin sitä ihan hyvin pärjää sillä kuukausipalkalla, vaikka vuokra siitä reilun kolmasosan viekin pois päältä, tietysti näitä muita kuluja nyt ei ole kuin silloin tällöin, vakuutus pari kertaa vuoteen, sähkö kolmen kuukauden välein, puhelin- ja nettilaskut sekä ammattiliiton jäsenmaksut kuukausittain, samoin tilausvideopalvelut joita ei tule ihan hirveästi edes käytettyä, mutta onpa nekin siinä jo vuosia roikkunut mukana että jos sitä urheilutarjontaa ehtisi joskus seuratakin. Tietysti sitten vielä ruokamenot päälle, mutta normaalisti kun ostaa itselleen vaan jotain, että tulee edes syötyä, niin ei siinä hirveisiin lukemiin päästä, varaahan olisi käydä vaikka joka arkipäivä siinä työpäivän lomassa käydä jossain lähistön lounaspaikassa syömässä, mutta eipä sitä tule lähdettyä kun vaan pakon edessä jos on esim. jotain menoa illasta eikä ehdi kotona syömään. En ole kyllä edes laskenut että paljonko ruokaan menee kuukaudessa rahaa, mutta enpä tietysti ole yksin tässä vielä asunutkaan kun reilun kuukauden. Siihenkin nähden tämä koko homma on edennyt ihan älyttömän nopeasti. En todellakaan suunnitellut, että juuri kun "pääsee" yhdestä naisesta eroon, niin seuraava jo odottelee kulman takana, mutta näin sitten vaan kävi. Onhan tässä toki asioita jotka pistävät mietityttämään, niinkuin edeltäkin ilmenee, mutta niin hullu olen että ajattelen edelleen että tämä kortti pitää katsoa loppuun asti, vaikka riski on että näpeille voi tulla ja pahasti. Nyt olisi jännä pitää tämä blogi julkisena ja katsoa tulisiko mielenkiintoisia kommentteja kanssaihmisiltä, mutta menen edelleen valitsemallani tiellä. Jos nämä kaikki pohdintani tulisivat naisen tietoon niin homma voisi olla ohi alta aikayksikön ja sitä en tässä vaiheessa ainakaan halua, enkä toki tiedä mitä eksänikään näistä minun ajatuksistani tykkää, että sekin ystävyys saattaisi olla katkolla. Aikaisemmassa blogissanihan kirjoitin silloiseen tyyliini kaiken julkisesti ja silloin tuli joltain naiselta jonka kanssa olin säätänyt sellaista kommenttia että ei saa noin suoraan kirjoittaa, vaikka eihän nyt siitäkään varmaan voinut ketään suoraan tunnistaa, kun tuskin silloinkaan puhuin ihmisistä edes sillä tasolla että miltä paikkakunnalta he ovat kotoisin. En minä tietysti tätä omalla naamallani haluaisi kirjoittaa, kun en näitä omiakaan "seikkailujani" halua kaikkien ihmisten tietoon jotka minut tuntevat, harvojen ja valittujen kanssa voin näistä jutuista käydä keskustelua. Näillä mennään ja katsotaan koska tämä koko tarina tulee julkiseen levitykseen. Tietysti joku yltiöoptimisti voisi toivoa, että toivottavasti ei koskaan, mutta itse näin realistina ja pessimistisyyteen taipuvaisena en tuohon usko, vaikka en pistaisi pahakseni jos tästä jotain elämää suurempaa tulisikin. Nyt on kuitenkin huomiseksi illalliskutsu vetämässä, katsotaan tarttuuko nainen siihen, nyt ei ole enää mielenhäiriö että lupasin ruokaa tehdä, vaikka nyt on haasteellisuuskerroinkin ehkä pienempi vaikka saahan sitä tuossakin keittiössä touhuta ihan tarpeeksi, kun ei minkään kokkikolmosen tasolla ole. Katsotaan mitä tuleman pitää.