Helluntai oli ja meni ja mitenkäs sitä sanotaankaan, että jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä, senpä sitten näkee.

Minkälaista ihmistä sitten haen? Paino ja pituus ovat sivuseikkoja, toisille nekin ovat tärkeitä. Ikäkään ei ole niin tärkeä, ohjenuorana voi pitää sitä että kunhan on hedelmällisessä iässä, että perheen perustaminen on mahdollista. Tietysti myös hyvä, että tuleva kumppani myös tietää mitä elämältä haluaa. Itsekään kun en polta, niin myös savuton kumppani on haussa, biletupakointi ei haittaa että sen verran siitä voi joustaa. Suurimmat juoksut on itsellä juostuna, niin hyvä jos toisellakin olisi. Melkeinpä sitä valitsee koti-illan sen sijaan että lähtisi ulos viihteelle, vaikka silloin tällöin sitä pitää tuulettumassakin käydä. Yksi kriteeri on myös se, että kumppanilla ei olisi lemmikkejä, toki tuokaan ei ole ihan kiveenkirjoitettu juttu, riippuu vähän lemmikistäkin. Tärkeimpänä tietysti että tulee toisen kanssa hyvin toimeen ja hänen kanssaan on hyvä olla. Kun itsekään en ole mikään pinnallinen ihminen niin kumppanin pitäisi olla samanlainen, hyväksyä kaikki ihmiset sellaisina kuin ovat ja kohdella kanssaihmisiä niin kuin haluaa itseäänkin kohdeltavan. Aika näyttää milloin tällainen ihminen tulee vastaan.

Iltalehti uutisoi juuri sopivasti ennen helluntaita uudesta deittipalvelusta. Jutussa palvelua luonnehditaan Ensitreffeiksi alttarilla ilman kameroita. Mielenkiintoista miten tällainen toiminta lähtee Suomessa lentoon. Varsinkin näin toiminnan alkuvaiheessa luulisi olevan suurempi kynnys lähteä mukaan, koska yrityksellä ei ole vielä menestystarinoita kerrottavana. Muutenkin pistää mietityttämään että kuinka moni on valmis panostamaan 240 euroa siihen, että pääsee treffeille näiden kahden psykologin valitseman kumppaniehdokkaan, aikamoista arpapeliä kuitenkin on löytyykö sieltä se oikea, vai vaan yksien treffien ihme, siksi tuo summa tuntuu suurelta, mitään takuutahan ei voi antaa että se oikea löytyisi. Silloinhan se ei ole iso panostus jos se loppuelämän kumppani sattuisi ensimmäisellä kerralla tulemaan vastaan. Jos ei sitä oikeaa löydykään ensimmäisellä kerralla niin jatkotreffejä aletaan etsimään 75 eurolla/treffit. Moniko on ensikuulemalta valmis lähtemään koettamaan onneaan kyseiseen palveluun ja antamaan onnensa toisten etsittäväksi.

Etsinnät jatkuu. Kysymys kuuluukin että missä mun lempi on, aikamoinen autiosaari on tämäkin kylä. Sen verran voin vielä sanoa, että tähän ikään mennessä vielä yksikään naissuhteistani ei ole ollut oman kylän naisen kanssa. Mistä se sitten kertoo, vaik kertooko mistään, jännittävä detalji kuitenkin.