Nyt on sitten se unelma josta olen aikaisemmissa postauksissa maininnut päässyt toteutukseen asti. Tässä olen tovin aikaa asunut omassa asunnossani, ei tule kyllä vuokralla asumista ikävä. Omiin tarpeisiini en voisi paljon paremmalla sijainnilla olevaa asuntoa löytää ja pohjaratkaisukin on edellistä asuntoani käytännöllisempi, nyt ei ole hukkaneliöitä turhan pitkissä käytävissä vaan nekin neliöt ovat huoneissa. Kyllä tämä tuntuu nyt jo kodilta, vaikka vielä onkin tekemistä tavaroiden laittamisessa paikoilleen. Pöytä on nyt puhdistettu ja olisi tilaa uusille ja tuleville muistoille. Ei puutu kun vaan ihmiset joiden kanssa tehdä niitä asioita jotka jäävät muistoihin. Pitäisihän asunto vielä vihkiäkin käyttöön asiaankuuluvin menoin, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan;) Kaikki ehkä aikanaan, jos hyvin käy.

Toinen asia jossa repäisin, niin melkein jo menin omiakin periaatteitani vastaan ja liityin Tinderiin. Kauhean suuria odotuksia ei ole, näköjään sielläkin samanlaisia feikkejä ja roskapostittajia kuin muillakin deittipalstoilla, ne aidot ihmiset alkaa olla jo kohta vähemmistössä millään palstoilla, kun kaikenmaailman linkkiä vaan tulee vastaukseksi. Kai niitä aitojakin ihmisiä mahtuu joukkoon, mutta ovat vain vaikeammin löydettävissä. Muutenkin koko Tinder on muita deittipalstoja tai sovelluksia haastavampi foorumi, kun kuva näyttelee vieläkin suurempaa roolia kun muualla, lukeeko joku yleensä niitä esittelyjä ja koita nyt siihen viiteensataan merkkiin tiivistää itsesi pähkinänkuoressa ja mitä haet. Pidän aika suurena ihmeenä, jos tuota kautta treffeille pääsisi, mutta ei saa koskaan sanoa ei koskaan. Kaikki otetaan vastaan mitä tulossa on. Aika näyttää mitä tuleman pitää, kaikki kortit katsotaan ja ehdotukset kuunnellaan.

Viime viikolla startattiin keikkasyksykin kunnolla käyntiin kolmen keikan voimin. Vähän jo tuli vanhat hyvät ajat mieleen, vaikka paljon on vielä matkaa siihen että olisi samassa vauhdissa kuin ennen ja yksi ainakin rokkikansan keskuudessa varmasti himotuimpia vippejä taskussa uudestaan, sitä kun tuskin saa ihminen joka ei ole muusikko tai muuten julkisuuden henkilö kun vain käymällä ko. paikassa tarvittavan usein, kerran se on omassa taskussa ollut ja ehkä saattaa kyseinen läpyskä olla jossain vielä muistona, vaikka onkin jo vuosia sitten vanhentunut. Ehkei niin usein enää pääse käymään että pystyisi tuon enää uusimaan.

Loppuun musiikkipala orkesterilta jolta voisi valita montakin eri kappaletta. Vesterinen Yhtyeineen ja tällä kertaa valinta osuu kappaleeseen Nuoriherra. Eiköhän aika moni jaa saman toiveen "ettei yksin kylmissään joutuis rakkaudetta sänkyyn kömpimään" On kyllä äärimmäisen timanttinen livebändi, tuli yhtyeen keikkakunto todettua viime viikolla Savoyssa. Tällä viikolla lisää huippumusiikkia luvassa, pari omalla tavallaan spesiaalikeikkaa, yksi odotettu paluu ja toisen bändin paluu paikkaan jonka kaltaisista on lähdetty kohti suurempia areenoja.