Ei ole sinkun elämä 2010-luvun maailmassa helppoa. Sinkku kun olet, niin sinkuksi myös tällä menolla jäät ja joudut loppuelämäsi viettämään yksin, kun maailma on niin vinoutunut kun se on.

Seuranhaku on mahdotonta kun "tarjonta" on seuraavanlaista:

1. Maksullisen seuran tarjoajat, kai heillekin on oma yleisönsä.

2. Kaikenmaailman huijaussivustoja mainostavat feikkiprofiilit

3. Muut huijarit ja valheellisen henkilöllisyyden takana toimivat. Näitä on enenevissä määrin, tai sitten kyseessä on muutama ihminen, jotka saavat sairaita kiksejä toiminnallaan. Ensin kirjoitellaan intensiivisesti ja sitten kun pitäisi sopia esim. tapaamisesta, niin hups kun koko sähköpostitili on poistettu. Molemmat osapuolet eivät tässä menetä kuin aikaa, ei voi käsittää mikä on vastaavan toiminnan takana, todennäköistä että nämä "naisina" esiintyvät ihmiset ovat oikeasti miehiä, jotka eivät ole koskaan kasvaneet aikuisiksi

4. Sitten ne iänikuiset yhden viestin kirjoittajat, jotka ilmaisevat kiinnostuksensa, mutta joista ei kuulu yhtään mitään enää sen jälkeen, tämäkin on ryhmä jonka aivoituksia ei voi ymmärtää. Miksi lähettää sitä yhtäkään viestiä jos ei ole edetä yhtään mihinkään eikä halua tutustua oikeasti.

Koitapa tässä sitten luottaa ihmisiin saati löytää minkäänlaista seuraa kun ne aidot ja rehelliset ihmiset loistavat poissaolollaan.

Ehkä joskus vielä joku osoittaa että maailmassa on hyvyyttäkin jäljellä, sitä odotellessa. Saisi tapahtua lähiaikoina.