Elämä on välillä enemmän ja vähemmän yksinäistä, vaikka kuinka yrittää elää aktiivista elämää ja mennä ja tehdä. Näin kesällä festarit, keikat ympäri vuoden, teatterit, museot ym. Kulttuuria joka lähtöön. Se tietysti, että jos haluat mennä niin on mentävä yksin, harvemmin saat ketään seuraksi. Toisaalta tietysti plussapuolena on, että saat mennä miten tahdot, ilman että tarvitsee kysyä lupaa keneltäkään.

Ihmistä ei kuitenkaan ole luotu yksinäiseksi olennoksi. Se että osaa olla yksin on toki tärkeää, ettei ole riippuvainen kenestäkään, mutta sitten kun se menee yksinäisyyden puolelle niin se ei ole enää missään mielessä hyvä olotila.

Ihminen kuitenkin kaipaa ja tarvitsee myös toisen ihmisen läheisyyttä, hellyyttä ja kosketusta. Itselläni sitä olisi ainakin tarjottavana pienen kylän tarpeisiin. Se että saa olla toisen lähellä, tuntea toisen lämmön ja ihon ihoa vasten on yksi parhaita asioita elämässä. Mikä olisi parempaa kuin löytää ihminen, jonka kanssa viettää aikaa yhdessä kaikenlaisen yhdessätekemisen parissa.

Toki sitä kaipaa läheisyyden lisäksi myös seksiä. Mikä on sen ihanampaa kuin saada toinen nauttimaan ja kokea itsekin siinä nautintoa. Parasta olisi jos saisi viettää kiireettömästi helliä hetkiä, hyväillä puolin ja toisin, kutitella kielellä toisen vartaloa ylhäältä alas, nähdä ja kuulla kun toinen nauttii, mennä fiiliksen mukaan hellästi tai vähän rajummin ja lopulta makoilla sylikkäin jälkihehkussa ilman että on kiire mihinkään. Varsinkin kielileikit on tosi kivoja, silloin on vastapuolelle tarjolla aika varma nautinto, näppärät sormet täydentää pakettia ja housujen kätköistäkin löytyy jotain joka saa monen naisen suun vielä leveämpään hymyyn. Itse ainakin pidän huolen siitä, että myös toinen saa nautintonsa, intohimoinen skorpioni kun olen. Toivottavasti joku päivä pääsee nauttimaan jonkun mukavan naisen kanssa. Olisitkö se kenties sinä;)

Loppuun kysellään vielä biisin muodossa että kuka ottaisi syliin. Vaikka en pistäisi pahakseni jos olisin jollekin vahinko, vaikka Coronaa ei kaapista löydykään, mutta jotain kurkun kostukettakin tarvittaessa järjestyy. Loppujen lopuksi olisi tietysti unelma, että joku vielä kuiskisi joskus korvaan, että tykkään susta niin että halkeen.