Kesä alkaa olla takana, ohjelmaa on riittänyt Metallicasta ja Rammsteinista vähän pienimuotoisempiin tapahtumiin. Vain seura puuttui, jonka kanssa olisi saanut kaikki kokemukset ja elämykset jakaa.

Kunpa löytyisi ihminen, jonka kanssa saisi viettää niin koti-illat kuin myös käydä tuulettumassa silloin tällöin ulkona. Ihminen jolle saisi antaa läheisyyttä ja jolta sitä saisi myös takaisin. Tietysti mukavaahan se olisi käpertyä sylikkäin sohvan nurkkaan pimenevässä illassa ja tuntea toisen kehon lämpö omaansa vasten. Läheisyyttä ja hellyyttä olisi kyllä täällä tarjolla niin paljon kuin tarvitsee, se ei tule loppumaan. Kukahan lähtisi seuraksi kuuntelemaan yhtä Juha Tapion tämän hetken viimeisistä keikoista tai risteilemään deluxe-hengessä merimaisemista ja kuohuvasta sekä hyvästä seurasta nauttien.

Toivoa sopii, että löytyisi ihminen jonka kanssa saisi viettää iltoja ja viikonloppuja mukavan tekemisen, läheisyyden, hellyyden jne. merkeissä ja jakaa arkensa kuulumiset ja tapahtumat. Mistähän sellainen ihminen löytyisi? Ottaisin kyllä mieluusti mukavaa seuraa vastaan, mielummin enemmän kuin yhdeksi illaksi. Tämän arvoistaisin korkeammalle kuin vaikkapa lottovoiton omassa elämässäni. Ilmoittautumisia otetaan vastaan:)

En toivo mitään muuta sen enempää kuin sen että löytyisi joku joka näkee mut. Ois jo pikkuhiljaa mun vuoro.