Pari viikkoa nyt tullut pidettyä kesälomia pois alta ja vähän jää vielä varastoon loppuvuotta ajatellen. Loma mennyt pääosin ollessa ja ihmetellessä kun normaalit aktiviteetit on ajasta johtuen poissa pelistä. Onhan se toki akkujen lataaaminen ja pysähtyminenkin välillä paikallaan kun ei ollut mahdollisuutta juosta missään.

Ainoa mikä lomasta(kin) puuttui oli toisen ihmisen läheisyys. Mikäpä se olisi parempaa kun saada toinen kainaloon ja pitää hyvänä, tuottaa tyydytystä ja nautintoa. Pitkään aikaan ei ole esimerkiksi saanut tuottaa kielellään toiselle nautintoa, joka on ihan parasta. Siihen kun vielä lisätään näppärät sormet ja muut avut niin nautinto on taattu. Jospa olisikin joku, jonka kanssa nauttia, iltoja, öitä, viikonloppuja. Viettää aikaa lähekkäin toisistaan nauttien ja nautintoa toiselle tuottaen. Onhan se upeinta kun näkee, kuulee ja tuntee toisen nauttivan ja pyytävän lisää tai kieltävän lopettamasta sitä mitä teet. Jos minun taitoni ja piilossa olevat avuni olisi yleisessä tiedossa niin jonoa tulisi, vaikkakin yksikin hyvä vakituisempi tuttavuus riittäisi. Saa tulla testaamaan, sillä riskillä että voi jäädä vaikka koukkuun;)

Olisinko mä sun vahinko, Coronaa ei ole edes kaapissa, mutta jotain kyllä järjestyy jos sattuu janottamaan;) Enkä toki pistäisi vastaan jos syntyisi jotain pidempiaikaisempaakin.