Yllätin itsenikin kuinka nopea olen liikkeissäni, pari viikkoa vasta olen yksin asunut ja nyt jo treffeille asti pääsin. Vanha suhde on jo oman pään sisällä moneen kertaan käsitelty kun sen kohtalo oli niin monta kuukautta jo selvillä ennen lopullista yhteistä päätöstä, helpotushan se oli lopulta että pystyi asiat käydään yhdessä läpi.

Lauantaina siis oli jo ensimmäiset treffit ja nettideittisivusto avitti deittiseuran löytämistä. En ehtinyt vielä viikkoakaan treffiseuralaiseni kanssa viestejä vaihdella kun jo tapaamiseen asti päästiin. Toki jo puhuttiin että lähdetään kahville, mutta minulta sattui takataskusta löytymään parempi ehdotus, nimittäin liput erään Suomen suosituimpien artistien joukkoon kuuluvan herran keikalle. Sattuneista syistä kun toinen lippu uhkasi jäädä käyttämättä, mutta nythän kävi paremmin kuin hyvin. Vähän puolittain sokkotreffihengessä mentiin, minulla on kyseisessä deittipalvelussa kuva, mutta naisella ei ollut, mutta riski kannatti tällä kertaa. Erittäinkin söpö nainen ilmestyi vähän ennen konserttia paikalle. Tietysti konserttiympäristö ei ehkä ole ideaalein treffeille, kun konsertin aikanahan keskitytään musiikkiin. Konsertin päälle daami pääsi vielä yhteiskuvaan ja sai nimmarinkin illan artistilta. Konsertin jälkeen daamille tuli vielä nälkä ja suuntasimme niinkin romanttiseen ympäristöön kuin hampurilaisravintolaan. Siellä päästiin jo enemmän juttuunkin ja daami heitti minut vielä autollaan kotiin hyvinkin mukavan illan päätteeksi. Mitä nyt konsertin jälkeen on viestitelty, niin ilta oli onnistunut jos deitin kommentti on että "mahtavin ilta aikoihin". Ehkä konsertilla oli osuutensa asiaan, toivottavasti minun seurallanikin joku pieni osuus siinä mahtavuudessa. Toiveita on uudesta tapaamisesta, pelkään vaan että onnistun ryssimään homman omalla yli-innokkuudellani. Kyllä tässä ainakin omalta osaltani on pientä tai vähän isompaakin ihastusta ilmassa, mutta kävi miten kävi jatkon suhteen, niin kyllä tuosta sai positiivista buustia tulevaa varten.

Jo sen perusteella ei ole kaikki toivo mennyt kun deittini ensimmäinen vastaus minun viestiini hänelle oli, että "olet söpö". Eihän tuollaista kuule kovin usein, hyvä jos eksältäni olen tuollaista kuullut korkeintaan. Yleisin vastaus kun laittaa naiselle kuvaa, jos yleensä vastausta saa enää sen jälkeen, joka on hyvin harvinaista on että et ole oikein minun tyyppiseni mies. Toki arvostan myös ihmisiä joilla on edes selkärankaa sanoa sekin karu totuus ääneen vaikka kyllähän se pistääkin harmittamaan. Suurimmalta osalta kun saa kuvastaan palkaksi vaan hiljaisuutta. Jo tuo viesti naiselta että minä olen söpö luo uskoa siihen että minullekin on vielä joku jossain olemassa. Kyllä tässä on vähän pojan pää pyörällä ja odottavalla kannalla ollaan, vaikkakin vähän pelonsekaisin tuntein. En nyt välttämättä ole tosiaan mitään supervakavaa suhdetta juuri edellisen suhteen päättymisen jälkeen hakemassa, mutta jos nyt jotain mukavaa seuraa saisi, ettei ihan yksin tarvitsisi tätä matkaa taivaltaa.

Aiemmat suhteet, joita nyt tämän viimeisimmän yli viiden vuoden suhteen jälkeen taida olla kuin yksi jota voi seurusteluksi kutsua ja sekin kesti vaan muutamia kuukausia. Loput ovatkin olleet aika lailla pelkän seksin ympärillä pyörineitä yhden tai useamman kerran säätöjä. Yksi hyvä vuosia kestänyt ystävyys on näistäkin säädöistä jäänyt käteen. Nämä joita seurustelusuhteiksikin voidaan kutsua ovat molemmat alkaneet seksillä. Tietysti se oma tilanne oli pitkään se, että olin seksuaalisesti tosi kokematon, niinkuin myös tapaamani naiset. Olin myös eksäni ensimmäinen kumppani, itselläni nyt oli jo useampia kumppaneita ollut, mutta kyllä ne kumppanit tässä vaiheessa elämää varmaankin pystyy mittaamaan vielä kahden käden sormilla eikä varmaan kaikki sormet vielä edes tule käyttöön. Vaikka en nyt enää ihan lonkalta pystykään kaikkia kumppaneitani enää luettelemaan ja mikä sitten on se laskentatapa, että mikä lasketaan seksiksi. Jos lasketaan sen mukaan että ollaanko menty loppuun asti niin sitten varmaan vielä yhden käden sormet taitavat riittää, tulisikohan niistä tasan viisi, mutta jos kaikki muukin seksi lasketaan niin sitten näihin voidaan laittaa muutama lisää.

Näillä mennään. Kohti uusia seikkailuja. Parasta toivoen, pahinta peläten.

Päivän biisinä toive tulevasta deitti-illan artistin sanoin ja sävelin: Juha Tapio - Aito Rakkaus