Pitkään aikaan ei ole tullut mitään kirjoiteltua, mutta nyt täällä taas. Alkuvuodesta näytti jo melkein lupaavalta, mutta homma kuivui kasaan melkein yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Yritin siis seurustella hetken aikaa mutta huonosti kävi. Aluksihan toinen on ihan superihana, järjestää yhteistä aikaa jne., mutta sitä kesti vain lyhyen aikaa, sen jälkeen minut priorisoitiin rankasti jonon häntäpäähän. Parisuhdetta ei oikein voi kutsua suhteeksi jos vaan toinen osapuolii pystyy joustamaan ja toinen osapuoli käytännössä määrittää koska voi edes nähdä ja silloinkin kun häntä lähtee tapaamaan niin lopulta jää ihan huomiotta ja seinäruusuksi kun asiat puhelimesta alkaen menevät edelle. Siinähän sen kiinnostuksen tason näkee kun ignoorataan toinen lähes täysin ja pidetään tyyliin varalla silloin kun kiinnostaa. Ei tuollaista kukaan varmaan katselisi kauaa. Yksi tietysti isoimpia eroja ja ongelmia oli se, että toinen ei ole tottunut antamaan ja vastaanottamaan läheisyyttä ja hellyyttä siinä suhteessa kuin moni muu ja jos itse elää juuri noista asioista niin jää aika kylmäksi kun niistä jää paitsi.

Itselle kuitenkin kahden ihmisen välisen hellyys ja läheisyys ovat avainasioita on sitten kyse yhden yön tai pidemmästä suhteesta. Juttu toimii silloin kun molemmat nauttivat ja haluavat saada myös toisen nauttimaan. Vaikka hellyys ja läheisyys ovatkin isoja ja tärkeitä asioita, niin ei kuitenkaan 24/7 tarvitse toisen kyljessä nyhjätä. Suhteessa pitää olla muutakin tekemistä ja omaa aikaa sekä omiakin ympyröitä ja harrastuksia.

Ei tullut siten tänäkään vuonna näillä näkymin rakkauden kesää, ellei jotain ihmeitä tapahdu. Olisihan se kiva jos olisi joku kainalossa, edes silloin tällöin, ehkä sinä;) Paljon olisi vielä asioita kokeiltavana, jos löytyisi avoimella mielellä varustettu nainen kumppaniksi. Niistä asioista ehkä sitten privaatisti lisää, ne eivät ole ehkä tämän blogin aiheita. Josko vielä sellainen nainen jostain löytyisi, niin pitäisin taatusti hyvänä;)